top of page

By Creek Studio

Maartje ter Beek

Alles wat ik maak moet er mooi en verzorgd uitzien en de opdrachtgever moet tevreden zijn: dat is mijn streven.

 

Ik besteed veel aandacht aan mijn creaties. Of het nou om design of fotografie gaat. De details zijn essentieel, want die maken het werk compleet en ‘af’ in mijn ogen. Nieuwe situaties zijn mijn grootste uitdaging en die ga ik beslist niet uit de weg. Ik hou er juist van om ze aan te pakken en er iets van te maken.

De inspiratie voor mijn bedrijf heb ik te danken aan mijn vader. Toen ik de fotografieopleiding startte, stimuleerde hij mij iets met mijn creativiteit te gaan doen. Hij steunde mij ook bij huidige opleiding en bij de oprichting van mijn eigen bedrijf. Daar ben ik hem dankbaar voor. Hij heeft me altijd gesteund en hij was de grootste criticus op mijn werk.

Natuurlijk vind ik mijn werk geweldig. Maar er is meer. Ik hou ook van schilderen, tekenen, koken en paardrijden. Als ik met het paard door de bossen van Doorn rij, en mijn hondjes meehollen, dan voel ik me op mijn allerbest.

18062021-byCreekStudio-19.jpg

wil jij meer weten

over mij?

Neem dan een kijkje op mijn Instagram-account. Daarop deel ik mijn werk, weetjes en feitjes over mij en waar ik zoal mee bezig ben.

let's get

in touch

Enthousiast geworden? Of toch gewoon een vraag? Ik sta altijd open voor een berichtje via de chat-box rechtsonder in de hoek, voor een mailtje of belletje. Hopelijk zien we elkaar snel onder het genot van een kop koffie.

bottom of page